Hundutställning!

Gissa vems klocka som ringde klockan 6.20 i morse.
Jo, min!
Har varit i örebro hela dagen med min kusin och en kompis till henne. Har varit där på en hundutställning. Min kusin, Michaela, ställde ut sin chihuahua, Albin. Hennes kompis Janet ställde också ut en chihuahua, Foxy, och en Pomeranian, chanel, som var urgullig! Såg ut som en liten svart dammtuss!
Dagen var väldigt trevlig, var roligt att få se hur det är på en hundutställning, har aldrig varit på en förut.
Michaelas hund kom på en andra plats i den gruppen. Janets chihuahua kom på en fjärde(?) plats, tror jag. Hennes andra hund vann sin klass och fick gå vidare till nästa där hon kom på en fjärde plats. Väldigt roligt! :D

Nu vill jag också ha en chihuahua. :D Så himla söta! :D

Albin

 

Foxy

Chanel


Tränat!

Idag har jag varit duktig! :D

Först var det idrott, med roliga badminton övningar. Sen efter skolan tränade vi på SATS, riktigt skönt att få göra det för en gångs skull. Sitter nu i vardagsrummet med mamma och pappa och är oerhört trött, så ska nog sova snart. ;)

Nej nu ska jag titta på Det okända med mammsi och pappsi. :)

Massa nytt!

Nu fick det bli lite mer nytt. :) Kände att jag var väldigt trött på den gamla designen. Får se hur länge jag har denna design nu då.

Lite nytt!

Har nu fixat så att jag har en signatur längst ner på varje blogginlägg, utan att jag ska behöva lägga in en bild varje gång, vilket jag gjort förut. :)

Jag är nöjd med resultatet faktiskt. Vill göra om resten också, men får se hur det blir med det. Det gäller att jag ska orka.

Lärorik dag!

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade med min söta Per bredvid mig, tvinga med mig honom ut så att jag kunde fota lite i det fina vädret, dock var det lite kallare än vad det såg ut, så blev inte så många kort.

Sen efter det åkte jag med pappa för att hälsa på farmor, som jag inte gjort på jättelänge. Sist jag såg henne var jättejobbigt.. Hon grät hela tiden och var väldigt arg.. Så har inte klarat av att träffa henne på länge, men tänkte att jag skulle göra det idag ändå. Vilket var skönt att jag gjorde, för idag var det precis tvärtemot, hon var glad och pratade hela tiden om sina djävulstyg som hon gjort när hon var liten. Dock fick vi höra samma berättelser om och om igen, men det gör ingenting. Huvudsaken är att hon mår bra och är glad och skrattar. Det mår jag bra av! Hatar att veta att någon mår dåligt.. (De som inte redan vet så lider min farmor av demens)

Igår befann jag mig i en studio hela dagen med Evelina och två av hennes kompisar. Jag sminkade, Evelina gjorde i ordning håret och tog kort på Anna och Cecilia. Det var väldigt roligt! Några av bilderna kan ni se på Evelinas blogg. :)

Mina bilder från idag:












90-tals fest!

Sitter hos Johanna och har det trevligt med tjejorna. :) Hoppas att koriander blir roligt. :D men det kan inte bli annat än roligt eftersom det kommer att spelas 90-tals musik. Bästa musiken, så nu ska det både sjungas och dansas. ;)

Ny dag!

...med nya tag!
Får se vad som händer idag nu då. Min handledare är borta resten av veckan, så ska få uppgifter av någon annan nu i stället. 
Har sovit hos Per hela veckan och ska även göra det resten av veckan också. Och på fredag blir det Stockholm med Älsklingen! ♥ Ska bli oerhört kul och mysigt! 
Vad som ska hända i Stockholm vet jag inte än. Lite shopping ska i alla fall hinnas med, kanske ut och äta och bara ha det allmänt mysigt! Längesen jag var i Stockholm nu, så det ska verkligen bli superkul!

Apu

Just nu sitter jag här på Markant reklambyrå, där jag har min apu. 
Kan väl tyvärr säga att jag inte har så roligt, därför sitter jag här. 
Har fått en uppgift om att göra reklam för Älvkullen som ska göra så att fler ska välja just Älvkullen. Lite tråkig uppgift eftersom jag inte tycker att älvkullen är bäst. Men men.. 
Dessutom är han som berättar vad och hur jag ska göra på möte väldigt ofta, så han har ju knappt tid för mig. Så det blir till att surfa lite på internet. 
Men det blir nog bra.

RSS 2.0