Nu gäller det!

Att få jobb alltså, för idag är det arbetsförmedlingen som står på schemat, inte så roligt kanske. Men det behövs! Vill ha ett jobb, vill ha pengar, vill ha en egen lägenhet, måste ha råd med körkort och en massa massa mer. Inte lätt att vara vuxen..


Våran dag!

Idag är en väldigt bra dag! För idag har jag varit tillsammans med min Älskling i 2 år! Det firade vi i lördags med god mat, chips framför en film och en massa mys. :)


Torsdag

Idag har jag inte gjort någonting vettigt, bara tittat på tv och datorn. Har haft ont i nacken som gjorde att jag fick ont i huvudet, så har inte varit så pigg på att göra någonting annat.

Men morgon blir det en rolig dag hoppas jag på, för då ska jag på fototräff med Rebecca. Hoppas på fina bilder! Lägger nog ut en och annan bil i så fall. Ska bli väldigt roligt att träffa Rebecca utanför speedwaybanan för en gångs skull. ;)


Spring butterfly

Härom dagen gjorde jag något jag aldrig gjort, en bild gjord från scratch, målad i photoshop. Dock tog det ju lite tid, sisådär 8-10 timmar. Men jag är nöjd, dock följde jag en tutorial, men flera saker förklarade de inte så fick improvisera lite.

Gjorde sedan om den lite, så att den skulle passa till min kalender. Den viks alltså på mitten.


Fortsättning

Lovade ju er 6st bilder, så här kommer de 4 resterande.









Blir lite svårt för mig att uppdatera vidare med bilder, eftersom att jag är hemma hos Per oftast och min dator med bilder är hemma.. Men det ordnar sig nog.

Nu blev ni chockade va?

Har fått hotfulla sms från en person som ville att jag skulle visa de 6 bilder som jag hade med på Ö-konstrundan för någon helg sen. Nejdå, hon ville bara att jag skulle lägga ut bilderna. Så visst, varför inte.

Kanske är dags nu, var ju trotts allt typ 4 månader sedan jag skrev sist. Men jag lovar inget. ;)

Här har du bilderna i alla fall Rebecca!





Detta tog lite längre tid än vad jag hade hoppats på, bilderna var ju självklart för stora, så var tvungen att förminska dem. Det tog lite tid! Men ni får två stycken så länge, de två som blev sålda.

RSS 2.0