Ett dopp i det varma vädret?

Jag är så trött på detta väder, varför kan det aldrig vara en riktig sommar för?!
Sånna som man hade när man var liten, då var det alltid jätte varmt, men vad är det nu, jo det är iskallt!
Finns ju aldrig någonting att göra när det ser ut som det gör, man blir fast vid denna dator i stället, där det egentligen inte finns så mkt att göra.

Usch på detta väder säger jag bara!


Så gulligt


Hihi, hittade den här dikten när jag rensade datorn igår,
gjorde en bild av den idag med hjälp av PhotoShop.


Ska man följa sina drömmar?

Sen jag hittade den här bloggen, skulle jag kunna tänka mig att sminka mig hela tiden!
Har alltid tyckt att det kan vara roligt att sminka mig, eller andra också för den delen.
Jag älskar ju ögon, och med hjälp av smink syns dom bättre och blir mer framträdande, vilket jag gillar!

Ville ju MakeUp Artist när jag gick på högstadiet, men något gymnasium för detta finns ju självklart inte. Om man inte går frisör vill säga. Så vill man gå MakeUp utbildning får man göra det efter gymnasiet, så då la jag det på hyllan, alla drömmar går inte i uppfyllelse, tyvärr.

Detta fick bli dagens smink.

Målade även naglarna i en röd färg igår.


Möts vi på Lunar?

Jag har lust att skriva någonting, men vet inte vad, har ju inte gjort något vettigt idag.
Eller jo, jag har rensat datorn från mina saker och lagt in dem på min hårddisk, det va välbehövligt märkte jag.
Hade massor med onödiga saker, speciellt onödiga word dokument. Sparade krypin till Lunarstorm, var en riktig Lunar nörd en gång i tiden. Älskade att göra om och fixa med presentationen, kunde sitta i timmar och bara dola med det. Var det bara jag som var Lunar nörd?

Annars så har jag inte gjort så mkt mer idag, inget nämnvärt i alla fall.

Nu fick jag ner några rader i alla fall, mer än vad jag trodde i alla fall. :)



Kände mig tvungen

Såg att Foki hade lagt upp en guide på hur man gör rörliga bilder, såg även att Matilda hade testat detta. Så ja, jag var tvungen.


Bilder


Resultatet av tårtan! :)

  
Sminkningarna som jag gjorde igår när jag hade tråkigt. :P


Dagens smink, det va ju så roligt att testa ett
nytt sätt att sminka på, så jag var tvungen
att göra det idag med. :P

Puss♥

Tårtan godkänd

Nu är Pers dag slut..
Tårtan blev godkänd av Per och hans bröder, även av hans kompis. Fast jag tyckte tyvärr att den blev lite, lite för torr, men tårtan är nog godare i morgon när den fått dra åt sig all vätska.
I present av mig fick han en deo av märket Armani, sen fick han även strumpor. Lite tråkiga presenter att ge bort, även tråkiga att få, fast han behövde det.

Sen nu i kväll när Per var hos en kompis tittade jag på en blogg där hon lägger upp "dagens smink", riktigt duktig är hon. Så jag blev så sugen på att sminka mig, vilket jag gjorde.

Bilder på tårtan och sminket kan ni få i morgon.

Puss♥

Tårttajm!

I morgon fyller min Älskling 19 år, så idag har jag bakat en tårta till honom. Eller ja, den är inte klar än, jag och Per garnerar den i morgon, sen är den färdig att äta!
Hoppas att den blir god, enligt receptet lät den god i alla fall.

Snart ska jag bli hämtad av Per så ska jag sova hos honom sen. (Läs inte detta Per!) när han vaknar ska han en massa pussar och kanske en liten present. :)

Puss♥

kan bli en bra dag

Titta ut! :D
Solen har vågat sig fram idag!


Jag fick ett litet städryck förut, så jag städade rummet. Ut med mattan för att vädra den, bytt sängkläder, torkat bort damm från bänkarna, dammsugut golvet och sedan moppat golvet. Jag känner mig jätte duktig, brukar aldrig få sådanna infall, men nu så!

Puss♥

Mysiga regnväder......

Jag slapp åka till banan, de var så många som skulle jobba där idag, plus att det kommer nog inte så särskillt mkt folk dit och kollar idag när det regnar så, kanske att det blir inställt pga. regnet också.

Så vad kan man tänkas göra nu i stället då? Jo jag lovade mamma att gå ut med hundarna, så ska strax gå ut med dem i det underbara vädret! Oerhört trevligt, jippie, hoppar av lycka! .... eller inte.

Vid sånna här tillfället önskar man att man slapp gå ut med ett par hundar, men som tur är brukar mamma och pappa göra det. ^^

Puss♥

Speedway på G

Vid klockan 6 ska jag iväg till Kalvholmen, Karlstads Motorstadion. Evelina ska även följa med mig!
Är 500cc tävling, Solkatterna Vs. Getingarna.
Getingarna har åkt så långt som från huvudstaden, Stockholm.
Egentligen så orkar jag inte åka dit, är inte samma sak som det var förut, nu har jag ju varit där så många, många gånger. Har varit inblandad i speedwayen sen typ 6 år tillbaka. Oj, kan det verkligen vara så länge? :O
(Adrian var 9 år när han tog license och nu är han 15 år) jo det stämmer.. Längre än vad jag trodde, inte så konstigt att jag börjat tröttna nu då, eftersom jag är på banan och jobbar nästan varje gång det är 80cc eller 500cc match här på kalvholmen..

Jaja, nu har ni fått reda på en massa onödigt, men är ni intresserade av speedway så kan ni ju kika förbi Kalvholmen innan klockan 19.00 för då börjar det. Dock är det inträde, på 100kr för 18 år och uppåt tror jag.

Sunne i bilder



Dag 1









 























 



Dag 2























Så, nu har jag överlastat er med bilder. ;)

Puss♥

Hemkommen

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig helg i Sunne, där det va mkt trevligt folk!

Första dagen skulle vi på ett äventyr genom att först få en lapp, sedan leta vidare till nästa enda tills vi var framme på en brygga, där det var dukat för en massa, massa mat. Så första dagen var vi ute hela tiden, vilket var väldigt mysigt!

Andra dagen vaknade vi väldigt sent, åt frukost, spelade guitar hero och mario kart, för att sedan göra oss i ordning för en grillkväll som hölls hemma hos Johanna. Riktigt bra grillat! Men innan Artur, Erik och Erik kom(de hade gått i Johannas klass förut) för att grilla, var vi iväg och badade och gjorde oss rena i det kalla vattnet, fast det blev snabbt lagom värme efter att man hade doppat sig. Dagen var trevlig och natten slutade sent och vaknade även sent dagen därefter.

Tredje och sista dagen var det bara att packa ihop våra saker, städa iordning, även lite tv spel hann vi med. Sedan åkte vi iväg till sunnes tågstation för ca en timmes resa hem.

Massa bilder togs, fast de får ni nog se någon annan dag, för de är inte inne i datorn än plus att jag måste nog redigera dem lite, men sen ska ni få se några av bilderna!

Puss♥

Sunne, Here I Come

Nu har jag nog packat med allt som ska med till Sunne i helgen.
Ser ut som att jag ska vara borta en hel vecka med den stora väskan jag har som är fullproppad,
fast egentligen så har jag inte med mig så mkt, det är mest luftmadrassen som jag knödde ner som tar plats.
Men nu är jag i alla fall redo för att åka iväg, fast först ska jag äta lite mat.
Vid klockan 4 startar bussen som sedan tar oss till Sunne.

Jag kommer att sakna Per, även om det bara är en helg!


Puss♥


Nu är jag lycklig!

Jag ska åka iväg och köpa ett objektiv! :D

Gissa om jag är glad?! :D

Puss♥

Vill ha ett nytt objektiv!

Vad ska man hitta på idag då? Jag skulle vilja åka till OnOff och köpa ett objektiv, men pappa orkade inte följa med mig.. Kanske kan tjata lite på honom så kanske han ändrar sig. :P
I kväll ska jag vara med Per hade jag tänkt. Eftersom jag inte fick träffa honom alls igår..

Och i morgon åker jag iväg till Sunne, hem till Johanna. Kommer hem igen på Söndag någon gång. Antar att detta kommer att bli en trevlig helg!

Så jag önskar er en trevlig helg också!

Puss♥

Social som få!

Jag och Evelina sitter här och är JÄTTE sociala, jag sitter med en bärbar dator, Evelina det samma, finns även en varsin nötpåse i våra händer, plus att vi tittar på tv samtidigt. ;P
Ganska trevligt faktiskt, kan vara härligt att vara med en kompis men samtidigt ta det lugnt.
Så ska det va!

Puss♥

Inte direkt som jag hade trott

Kan väl säga det att American Pie filmen inte var något för mig egentligen. Till den filmen ska man nog vara ett stort killgäng tror jag, det passar nog bättre.
Men nu vet jag att jag inte ska titta på den något mer!

Puss♥

Nu var det gjort

Nu har jag äntligen sett filmen som så många pratat om, Twilight.
Den var väldigt bra som alla andra har sagt, även Per tyckte att den var bra, han som var så skeptisk innan.

Nu ska vi titta på Americen Pie, Beta house, får se om den är bra.

Puss♥

Regnet det bara öser ner..

Nu står det verkligen som spön i backen, fy för detta regnväder!
Jag vill ha sommar, sol och bad!

Raindrops Keep Falling On My Head 

Puss♥

Svensksommar, som alltid...

Har varit en lugn dag idag, inte gjort så mkt. Var med Evelina en stund, tittade på filmen Changeling, väldigt gripande och sorglig, var även en sann berättelse. Efter det har jag inte gjort någonting, eller jag köpte en bok på ICA, 14 år till salu, en sann svensk historia om en 14 årig tjej som blir våldtagen, hon skyller allt på sig. Senare blir hon prostituerad för att straffa sig själv för att hon blev våldtagen. Vilket hon senare mår väldigt dåligt över. Tänkte börja läsa den här boken redan ikväll.
Blir säker mycket läsning nu när den svenska sommaren kommit fram, regn hit och regn dit. När kommer värmen tillbaka?!

 

Puss♥

Tänker så att det knakar

Funderar på att köpa ett objektiv... Men vet inte hur jag ska göra, det kostar ju en hel del, fast jag har ju användning för det. Och sen kommer jag ju förhoppningsvis att få ihop lite pengar när jag jobbar i kiosken. Gah, jag blir galen på allt tänkande, fast jag har ju alltid velat ha ett längre objektiv, finns så mkt mer man kan fota då, eller allt blir närmare i alla fall. :)

Puss♥

Soool!

SOLEN ÄR FRAMME! :D

Nu ska jag plocka jordgubbar. :)



Puss♥

Bulleri, bulleri, bock

Nej nu ska det vara slut på detta fina väder... Jag som tyckte att det var så bra, fast kanske blir ännu bättre nu och inte så kvaft som det har varit, alltid något positivt.

Måste ju säga att jag har lite tråkigt just nu, har inget att göra, det regnar ute, åskan var framme så kunde varken titta på tv eller datorn, Per är med sina kompisar, Evelina är i Italien så henne kan jag inte spribga över till, sen är det långt till mina kompisar.. Men så kan det vara, kanske kan vara bra att vara själv lite ibland också, fast det är så tråkigt.



Puss♥

RSS 2.0