Lunch!

Har träningsvärk i hela kroppen! Men börjar bli bättre nu i alla fall.

Evelina lurade iväg mig på ett pass på KMTI i torsdags, sen dum som hon är så drar hon iväg mig även dagen efter! Fast egentligen ska jag nog tacka henne, har inte tränat på väldigt länge och det är väldigt skönt när man väl tränar. Så nu ska jag försöka att vara lite duktig någon vecka i alla fall.

Tänkte göra lunch(!) nu snart, är jätte hungrig! Blev lite senare än tänkt, men kom inte på vad jag ville äta, fick bli hemmagjord hamburgare. Tvingade iväg min bror med kompis till ica, nu kom de tillbaka, så nu blir det MAT!

Göra nu då?

Vad ska man hitta på idag då? Känner att jag blir så lätt rastlös nu för tiden.. Speciellt nu när jag inte kan vara med Per, eftersom han pluggar en massa. Måste verkligen hitta ett jobb så att jag har någonting att göra om dagarna. Fick ju några jobbförslag idag när jag var på arbetsförmedlingen och träffade min jobbcoach, kanske ska tänka över dem ordentligt.

vad ska jag ha på mig?

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig i kväll, är ju så trött på mina kläder, så lätt är det inte. Fast jag tror faktiskt att jag har hittat något. Är dock inte säker på om det är tillräckligt varmt, fast jag kommer ju inte att vara ute, så jag hoppas att det går ändå. Det gör det nog.

Är förtfarande trött idag, inte lätt att sova ikapp sig själv. Funderar nästan på att ta mig en liten tupplur i soffan, eller kanske till och med i sängen. ;)

I kväll blir det i alla fall till att träffa mina kompisar, ha det trevligt och sedan hamnar vi nog så småning om på score. Hoppas på en trevlig kväll!


Längtan..

Just nu är jag så trött så jag tror att jag ramlar av stolen snart, ögonen känns som sandpapper. Vid sånna här tillfällen hatar jag att vänta på någon... Skulle så gärna bara vilja gå och lägga mig, men samtidigt vill jag inte göra det, vill ju vara med Per. Livet är inte lätt..


Fika time!

Har precis ätit frukost, blev lite sen frukost men va så fruktansvärt seg i morse, har inte kunnat sova ordentligt i natt. Men nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka in till stan och ta en fika med mina kompisar. För Sara F fyller nämligen 19 år idag! Grattis till henne! :D

Igår blev det också en fika, fast med Rebecca! Väldigt trevligt! Vi gick även runt och fotograferade lite. Bilder kan ni få när jag fått i ordning på min dator. Efter fotograferandet stannade vi till på kebab house och åt lunch, där vi även satt och pratade i ja, jag vet inte hur många timmar. Men väldigt trevligt va det!


Snart bergvik!

Sitter och väntar på att Per ska sluta plugga så att han kan komma och hämta mig och sedan åka vidare till Bergvik. Får se om man hittar någonting roligt där, skulle verkligen behöva uppdatera/(skaffa mer) min garderob. Den är så tom och sen är det så tråkigt att använa samma kläder varje dag. Blir tyvärr inte så roligt då.. Så hoppas hoppas att det finns något bra till mig.

Annars idag så har jag hjälpt en av Adrians kompisar att färga håret. Inte med någon vanlig färg heller, utan lila. Så nu har han lila färg på sidorna och en svart tuppkam. Blev lite tjusigt faktiskt.

Nej nu ska jag gå och kolla hur jag ser ut så att jag duger att vara på bergvik snart.


Uttråkaaad!

Har ingenting att göra.. Finns nästan ingenting på datorn som man kan titta på, några bloggar och facebook, sen är det slut. Har så himla tråkigt just nu, Per är med sina kompisar och min familj kollar på speedway som jag inte är så sugen att titta på.. Känner mig väldigt uttråkad som ni kanske förstår, så det blir nog ett väldigt tråkigt inlägg detta. Men då har jag någonting att göra en liten stund i alla fall.

I morgon ska jag med pappa, farmor och farfar till bergvik. Får se hur det går denna gång, blir nog att vi fikar bara, farmor orkar nog inte med att gå och kolla igenom alla affärer trots att jag vet att hon så gärna vill. Känns lite jobbigt att se min glada farmor så nere och ledsen hela tiden. Demens är en väldigt elak sjukdom! Fast hon har ju sina roliga stunder i bland i alla fall. Då kan det komma väldigt många roliga kommentarer som gör det hela mycket bättre! :)

Nej nu ska jag kolla om det finns något roligt på datorn som man kan kolla på. :)


Andra fotorundan!

Lyckades få ihop två bilder till i alla fall. Detta är från andra fototuren med Rebecca.

 




Hösten!

Tycker faktiskt att det kan var ganska härligt att hösten har hittat hit. Luften är så frisk och lätt att andas. Det är även otroligt fint när trädens löv ändrar färg från grönt till en massa röda och gula nyanser.

Jag och Rebecca passade på att vara ute i det fina vädret igår, vi fotade, pratade och gick i massor. Dock är min dator inte riktigt på min sida, datorn är full, så några bilder kan jag inte ladda in, hårddisken jag har vill inte längre fungera på min dator.. Skulle verkligen behöva en ny och bättre dator, men det är svårt när man inte har tillräckligt med pengar. Hatar att man ska vara så fruktansvärt beroende av pengar hela tiden, allt man gör kostar pengar!

Men lyckades få in någon bild i alla fall, dock från första fototuren som va för 2 veckor sen.

 

 

 

 


RSS 2.0