Julstress

Har varit och julshoppat med Rebecca idag på bergvik. Är fortfarande inte klar med julklapparna.. Men vet i alla fall vad jag ska köpa till resten. Ska försöka att hinna med det i morgon. Ska nämligen med min moster och avliva farfars katt.. Inget jag ser fram emot.. Sen ska jag hjälpa farfar att betala hans räkningar. Får hoppas att jag hinner med allt, men det borde jag.

Kan inte fatta att det är julafton på fredag, 3 dagar kvar! Har ingen som helst julkänsla, kan lika gärna vara jul om en månad. Men hoppas jag får lite julkänsla av att slå in en massa julklappar.

Körkortet hämtat!

Har precis varit och hämtat mitt körkort med pappa, för han skulle hämta sitt nya han också. Lite roligt, eftersom nu kommer vi att förnya våra körkort samtidigt framöver.

Idag har Rebecca fotagraferat mig och Adrian, tänkte ge bort en tavla till farmor och kanske mormor. Verkade som det blev bra bilder, inte så konstigt eftersom det var mästerfotografen Rebecca som fotade. ;)

Due Date

Igår var jag och Per på bio, väldigt mysigt! Vi tittade på Due Date, riktigt rolig! Det är samma skapare som till Baksmällan. Längesen jag gick på bio, det är synd. För det är väldigt trevligt!

Just nu sitter jag här i soffan och ser snöyran utanför. Hade varit fint om det inte blåste så mycket! Men tänkte att jag inte skulle sitta här alldeles för länge, måste nämligen duscha. För i kväll ska jag på julbord med jobbet, till Munken. Kommer bli trevligt! Brukar inte vara på julbord, vilket är tråkigt, jag som älskar julmat!

Jag klarade det!!

Körkortet är mitt! :D

Var så himla nervös på uppkörningen igår, men det blev bättre bara jag satte mig i bilen. Speciellt eftersom hon jag körde upp med var jättelugn, det smittade nog av sig lite. Sen fick jag köra runt lite i stan och även utanför stan, fick parkera och lite sånt.

När vi kom tillbaka till trafikverket så stod Per där och väntade på mig, det var lite snopet! Men väldigt kul! Sen körde han mig till Rebecca, vågade inte riktigt köra själv och dessutom skulle jag ringa och berätta för mamma och pappa.

Igår kväll tvingade Per mig att jag skulle ta egen bil till honom, vilket jag inte riktigt vågade men gjorde det i alla fall! Idag har jag till och med kört själv till arbetsförmedlingen! Det va inte så farligt som jag trodde, så detta ska gå bra!

I körkortspresent fick jag en jättefin berlock till mitt armband av familjen Skoting! <3


Fram- och baksida på berlocken.

Vinter!

Har inte orkat skrivit här på väldigt länge, dels för att datorn är konstig, datorn är full, kan inte ladda in några bilder och för att jag nyligen gått på intensivkurs för körkort. Har då inte riktigt orkat med bloggen. Men nu har jag kämpat emot datorn en stund och fått in några bilder i alla fall.

Bilder från en av mina och Rebeccas många fototurer:










RSS 2.0