jag orkar inte, vill inte!

Usch, idag borde jag plugga, men orkar inte, vill inte! Tyvärr är det så oerhört tråkigt att plugga, det finns ju så mkt annat roligt man kan göra! Dessutom är jag så himla trott, borde inte vara det, har ju sovit i typ 12 timmar plus att jag sov ganska länge igår... Har även lite ont i huvudet, fy på det!

Men men, bara jag börjar plugga så kanske det går framåt lite och jag får mindre att göra sen. Men jag har en tendens att alltid börja plugga dagen innan, just för att då MÅSTE jag verkligen göra det, nu går det ju ändå att skjuta upp lite, jag har ju fortfarande någon dag kvar. Vi får väl se hur det blir med det.



Ensamt

Just nu sitter jag hemma hos Per helt ensam, hans föräldrar är i stugan oh Per har gjort tenta, vilket borde vara slut nu. Känns ju lite roligt att vara här helt ensam, har duschat och ätit frukost och gjort mig i ordning, men men, det kan vara trevligt att få göra det hos någon annan också.

Plus att jag använder Pers nya dator som han fick hem igår, hahaa, fast han sa att jag fick låna den så då får han skylla sig själv.

Det är tänkt att jag och Per ska iväg till IKEA nu när han skrivit klart provet, antar att jag får ta bussen in till stan först så åker vi därifrån. Efter IKEA blir det buffé på UNO med vännerna. Så även idag får plugget vänta, eller i alla fall tills ikväll. ;)

Hahahaha, var bara tvungen att testa camen som är på datorn.




är plugg din bästa vän?

Gud så jag är trött idag.. Men men, jag får väl skylla mig själv.

Plus att jag har egentligen jätte mkt att göra, men orkar ingenting.... Ska skriva ett tal som jag ska hålla på onsdag, jag ska göra ett PM inför talet till på tisdag, jag har foto prov på måndag, och jag borde plugga matte! Men vad har jag hunnit med på lovet? Inget av det! och har man så mkt att göra blir det att jag inte gör någonting alls i stället... Jag och att plugga är inte bästa vänner! inte alls...



Taggarrrrr

Sitter här och taggar inför studentfesten på Koriander, med mackor! Hoppas att det kommer att bli trevligt, men det tror jag att det kommer att bli! :D


Data fria dagar!

Oj oj, nu var det år och dag sen jag var inne på datorn, har haft fullt upp med allt.

Varit ute och roat mig, letat presenter som tog en hel dag plus en halv dag att slå in paketen, var på 18 års fest. Som dessutom var väldigt trevligt! Tack för kvällen! ♥

Idag vaknade jag hemma hos Per, eftersom har var så trevlig och hämtade mig och även Johanna hemma hos Tilda. Först åt vi frukost, sen tog vi det lite lugnt, sen cyklade jag hem för min Älskling ska plugga inför hans tenta på fredag. Stackarn har inte ens lov! :O

Sen när jag kom hem satte jag mig i fotöljen och läste ut andra twilight-boken, När jag hör din röst.. Så nu hoppas jag att jag kan få låna trean av någon sen? :P
Evelina kom även hit en liten stund för att låna min dator så att hon kunde redigera lite bilder, sen gjorde vi i ordnig hamburgare till oss, för vi va så oerhört hungriga.



IKEA inställt

Nu har jag haft psykologiprovet, gick helt okej faktiskt, så vi hoppas att blir så också.

Har fått skolkorten idag också! :D De såg ändå helt okej ut, jag får vara nöjd. Klasskortet blev ju lite gulligt.
Ni kanske får se dem någon dag, vem vet? Jag kanske är snäll. ;)

Får se vad som händer idag, det var tänkt att jag och Per skulle åka till IKEA, men Per mådde inte så bra plus att han hade fått fel linser och fick koncentrera ögonen så, så nu har han ont i huvudet. Stackars liten! Men det var synd att det inte blev något IKEA, har velat dit ett tag nu. Men antagligen så tar vi det en annan dag i stället. Blir roligt det med!

Han kanske skulle komma hem till mig sen ändå, vi får hoppas på det! ♥


Plugg hit, och plugg dit!

Sitter här och har tagit mig en LÅNG paus från psykologi pluggandet. Så ska alldeles strax titta tillbaka i alla papprena igen. Har nämligen prov i detta i morgon, men det svåra är att veta vad man ska kunna, men vi får hoppas på att det går bra. Så fruktansvärt svårt är det inte, mycket är väldigt logiskt, bara man fått höra det en gång. :)

Fick även min räkning på mobil abonnemanget idag, bara på 91 sidor. xD Världens pappershög! Men men, får väl säga till att de ska ändra det, vill inte ha 100 sidor varje månad. ;P

Förresten, har ni kommit på något bra jag kan prata om på Svenska Nationella, relationer och starka band?

Jaja, nu ska jag hoppa in i mitt pluggande igen, med choklad bitar lite då och då plus några macadamia nötter för att försöka få pluggandet lite bättre.



Bilder från dagens fotolektion













Fler bilder får ni någon annan dag ;)


Det fick bli den Beiga!

De ringde mig förut angående den svarta jackan, hon ville ha den, så den kunde jag inte köpa. Så nu har jag inget annat val än att spara den här beiga som jag redan köpt, men jag tror att det blir bra ändå. Gillar den mer och mer ju mer jag ser den. Så detta blir nog så bra så! :D



Grattis 18år!

Och vet ni vem som fyller 18 år idag då?
Jo men det är ju Johanna O! :D
Grattis på dig gumman!







Beslutsångest!

Idag har jag och Per varit i stan, sedan på bergvik och letat jacka till mig, och jag är sent ute som vanligt! Därför fanns det inte så stort utbud av jackor. Men efter många om och men hittade jag en jacka, men färgen på jackan ställde till det lite.. Den fanns i beige och en åt marinblå. Det hade funnits svarta också, men var slut, eller det fanns en i min storlek som någon hade lagt undan, så den kunde jag inte ta.. Men de skulle ringa till mig och hon som la undan jackan inte ville ha den, för då kan jag köpa med. Men då är den stora frågan, vad tycker ni om den beiga? Jag har redan köpt den, men kan lämna tillbaka den. Så om den svarta finns tillgänglig åt mig sen, ska jag välja den eller den jag köpt?






Grattis 18år!

Idag fyller denna snygging 18 år! Grattis till dig Sara!







vill ha hjälp! :O

Vad kan jag tänkas prata om på Svenska Nationella Provet, Muntliga?!

Jag vet inte alls vad jag ska prata om, temat är Relationer och Starka band.

Har funderat på att prata om min morfar, men det känns lite för privat och lite jobbigt att prata om, eftersom han gick bort för 2 år sen. Sen fick jag ett förslag som var att prata om starka band till fotografering, men jag vet inte. Sen kom jag på att man kanske kan prata om Twiligt, alltså om förbjuden kärlek, men det vet jag inte heller.

Så snälla hjälp mig, hitta på en massa olika förslag!


sitter här och funderar med en jäkla massa vindruvor framför mig. ^^


Konstruktionen klar!

Nu var konstruktionsprovet gjort! Skönt!
En sak mindre ur världen nu.. Men har dock mycket kvar denna vecka. Ska läsa ett häfte inför NP Svenska skriftliga tills i morgon, på torsdag ska jag läst några sidor till psykologin, ha redovisning om Nya Leberalismen, vilket jag inte kan ett skit om, testa student mössor också, det blir kul därimot! Sen ska ett antal sidor läsas i fysiken och några uppgifter göras till på fredag.... Jag hatar skolan just för tillfället, jag blir så stressad att så mkt saker på en gång och pga det så blir det inget gjort i stället...

Okej, färdigtjatat om detta nu. Fast vad ska jag skriva om då i stället? Jo jag kan berätta att vi ska till badhuset i morgon, är faktiskt lite trevligt, fast bara när man är i vattnet, inte annars. aja, nu vet jag inte vad jag ska skriva alls, så nu får det vara slut här. ;)




Så oerhört trött!

Sitter här och har försökt att plugga lite konstruktion. Har väl gått sådär, är ju så sjukt trött jämt och ständigt plus att jag har varit i skolan till klockan 19.00, från 8.40, fast som tur är har vi så lång håltimme emellan så vi hinner hem till Johanna för att baka.

Men i alla fall, en sån här dag gör en oerhört trött! så ska nog krypa ner i kojen nu strax, ska nog läsa lite mer konstruktion först. Måste ju kunna svara på någon fråga i morgon i alla fall.


Fullt upp hela helgen...

...Tills nu. För just nu gör jag ingenting, ska plugga lit konstruktion sen. Har ju prov på det på tisdag.. Så nu ska jag vara smart och börja plugga lite tidigare.

Men i alla fall, i fredags vart det skolan som vanligt, slutade dock 13:00 så det var inte så farligt. Efter det åkte jag och Johanna hem till henne för att göra oss i ordnig för dagens/kvällens roligheter. Först skulle det bli Blue Moon men gratis buffé, men efter att jag och Johanna missade buss, efter buss, efter buss, så bestämde vi oss för att äta mat hos henne i stället. Missade även den bussen vi tänkte ta, så tog nästa, var nära på att missa den men, men som tur var gjorde vi inte det, fast när vi kom till torget hade vi ju självklart missat den bussen vi skulle åka med hem till Sibbe, så fick vänta en halvtimme. Sen kom vi äntligen fram hem till Sibbe så blev det förfest. För efter det skulle vi till Arena som hade öppet för sista gången den här helgen. Så jag och Johanna var ju tvugna att se hur det såg ut innan de stängde. Det var väldigt slitet så en renovering var det minsta arena behövde i alla fall. Kvällen var roligare än väntat!

Vaknade sent på lördagen hemma hos Johanna. Gick upp, åt frukost i över en timme, är ju så trevligt att äta. ^^ Efter det bakade Matilda, (som också var där), chokladbollar åt oss. Så då blev det kaffe och chokladbollar efter det. Sen blev det till att göra oss i ordning för att ta oss in till torget för att titta på KarlstadJam, Våra kompisars projektarbete, en BMX tävling på torget. Det var trevligt! Sen hem till Sanna för tacos och filmkväll! Oerhört trevligt! Dock fick vi inte igång filmen p.g.a att "mojjen" (dosan) inte fungerade, så det fick bli körslaget i stället.

Där har ni min helg tills nu :)






Bilder från Arena, är dock tagna med min mobil, så är inte bästa kvalitet, men de duger!



Ett par gamla bilder, från en trevlig dag!

Kom ju på att ni har ju inte fått sett Min och Pers tre rätters som vi hade på våran 1års dag.



Förrätten: Sallad en brödskiva som är stekt och ishavsröra.


Varmrätten: Fläskfilé, potatisgratäng, sallad och Bearnaise.


Efterrätten: Hallonmousse, grädde och ett choklad hjärta.




Naturen är vacker!

Jag vill ta en massa fotografier! Men det har inte blivit så fint än, vill att det ska bli lite orangare på träden, så att det blir riktigt höstigt och färgglatt! Jag älskar hösten, i alla fall dess utseende, dock inte kylan.
Fast alla årstider har sin specialitet, vintern är som vackrast när det är mycket snö och solen skiner samtidigt! Sommarens bästa är ju i alla fall alla fina gröna träd och en massa glada badande människor som är ute i solens varma strålar! Och våren, är underbar den med! Tänk så fint det är när träden börjar få sina gröna blad, folket blir glada av solens energi, och man vet att snart är det sommar och varmt!

Jaja, nu var det en massa tjat om världens alla årstider. Men jag älskar naturen, för lite folk uppskattar den..

Massa kort kommer det att bli för mig sen när hösten är mer synlig. Kanske till och med kan försöka med lite "modellbilder" av mina vänner om de är intresserade? :P



klippningen klar!

Nu är sitter jag hemma och är nyklippt. Blev faktiskt nöjd, klippte inte alls mkt på längden, vilket var tur! Sen fick det bli snelugg. :P

Direkt efter skolan åkte jag iväg och klippte mig, sen tog jag bussen hem, men kom på att jag kunde åka hem till Per, vilket jag gjorde. Efter en liten stund cyklade jag hem med min cykel som har stått hemma hos dom ett par dagar.

Nu är det tänkt att jag ska plugga, hatar allt detta pluggande.. Räcker inte med att jag ska skriva en psykologisk analys om filmen This is England, läsa ett antal sidor i ett häfte om psykologin, ska även läsa en svenska text. Och allt är till i morgon... That's Life!

Ska nog göra mig en smoothie först. ;P Bad pappa att köpa med saker så att jag kunde göra det. haha!


Hur ska det bli?

Nu har jag varit duktig och gjort lite psykologi, orkar nog inte göra mer nu, så får skriva klart i morgon. Kanske kan läsa de sidor som vi skulle också, det kan jag ju faktiskt göra idag.

Jag ska ju klippa mig i morgon. :O Hur ska jag klippa mig? som vanligt, bara topparna? Ska jag ha lugg igen nu när hösten och vintern närmar sig? Mycket kortare kommer det i alla fall att bli, eftersom mitt hår är så oerhört slitet.. Inte kul, inte kul. Jag som vill ha långt hår!

Ska jag ha lugg igen?

 

 


Gubben Höst

Hejsan på er!

Igår var det ju som sagt Matte D prov. Jag är ändå ganska nöjd med provet, från att inte fatta någonting i fredags till att ändå kunna svara på de flesta frågorna på provet. Så det känns ju bra. Dock var sista delen på provet riktigt svårt, hade inte hunnit med att plugga på den delen som de uppgifterna handlade om. Så vi får se vad betyget säger lite senare.

Idag har vi haft våran ark-dag som vanligt. Lika långtråkig som vanligt också, speciellt på konstruktionen, håller seriöst på att somna varje gång! Men så kan det vara. Efteråt var jag på stan med Matilda en stund, skulle leta jackor, men blev inte riktigt så, men det va trevligt ändå!

Vad kan man tänkas hitta på resten av dagen då? Jo, jag ska nog försöka att göra psykologi inlämningen, eller i alla fall börja. Men fattar inte riktigt uppgiften, men men.




Sista mattedagen, sen är det prov

Sitter här och försöker räkna matte, sista dagen idag, sen i morgon är det prov, sen slipper jag det här en liten stund.

Skulle ju iväg och få hjälp av Pers kompis igår, fast det blev inget av det, de hann inte. Så ikväll ska jag nog få hjälp av Pers pappa i stället.


Redan nerbäddad

Ni vill ha uppdatering, nu har ni verkligen fått det idag. :) Men det är kul att skriva, kommer bara aldrig på vad jag ska skriva, eller ja, ingenting intressant i alla fall.

Men nu ligger jag redan i sängen med pyjamasen på, datorn i knät och När jag hör din röst, bredvid mig. Ska bara titta klart här på datorn så ska jag läsa en stund tänkte jag. Är väldigt trött, så kommer antagligen att somna snart, men det gör inget, skönt att få sova ut lite. :)

Godnatt!



Ovärd Lördag!

Allt annat är så mkt roligare när det är tänkt att man ska plugga. Fast jag pluggade några timmar i morse, sen blev det datorn, sen äta, byta lakan i sängen och bädda fint, gjort om designen och nu sitter jag här och chattar.

Men men, ska nog hem till Per sen och få lite hjälp med matten av Pers kompis Victor.

 

 


Omgjort igen

Nu var det tack och hej till förra designen och in med en ny, lite höstigare variant. :)

Förra Designen. :) Om den nya blev bättre, det vet jag ej, det får ni bestämma själva.





Tråkitråk

Kommer att var en riktig tråk-dag idag.. Måste sitta och försöka förstå mig på matten som tycks förklaras på japanska, dvs, jag förstår ingenting! Men kostigt nog har jag allt lyckats lösa några uppgifter, fast genom att titta på uppgiften, försöka lite, sen när jag tror att jag är klar, då tittar jag i facit och ser att jag skulle gjort på ett annat sätt, ändrar till det går till nästa uppgift, samma sak där. Gissar alltså till mig svaren (Y) vilket inte går så bra. Men men, någon gång kanske jag lär mig, kan ju hoppas!

I morse vaknade jag till vid 7 tittade ut genom fönstret och såg att himlen lyste rosa/rött, jätte fint! Somnade om, vaknade av klockan 8.30, försökte väcka Per, men lyckades jag, nej! en halvtimme senare går har därimot upp. Sen åt vi frukost, jag vandrade hem i kylan, Per åkte iväg för en dag på arbetet, han slutar dock 1. Åh, han har slutat nu alltså! :D Då ska han alltså ivåg och spela innebandy och jobba på ett grupparbete, får se om jag får träffa honom någonting idag. :)


RSS 2.0