Hemkommen

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig helg i Sunne, där det va mkt trevligt folk!

Första dagen skulle vi på ett äventyr genom att först få en lapp, sedan leta vidare till nästa enda tills vi var framme på en brygga, där det var dukat för en massa, massa mat. Så första dagen var vi ute hela tiden, vilket var väldigt mysigt!

Andra dagen vaknade vi väldigt sent, åt frukost, spelade guitar hero och mario kart, för att sedan göra oss i ordning för en grillkväll som hölls hemma hos Johanna. Riktigt bra grillat! Men innan Artur, Erik och Erik kom(de hade gått i Johannas klass förut) för att grilla, var vi iväg och badade och gjorde oss rena i det kalla vattnet, fast det blev snabbt lagom värme efter att man hade doppat sig. Dagen var trevlig och natten slutade sent och vaknade även sent dagen därefter.

Tredje och sista dagen var det bara att packa ihop våra saker, städa iordning, även lite tv spel hann vi med. Sedan åkte vi iväg till sunnes tågstation för ca en timmes resa hem.

Massa bilder togs, fast de får ni nog se någon annan dag, för de är inte inne i datorn än plus att jag måste nog redigera dem lite, men sen ska ni få se några av bilderna!

Puss♥

Kommentarer
Postat av: Matilda

:) bilder <33

2009-07-20 @ 21:09:13
URL: http://tiddelipommm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0