Längesen sist!

Har inte haft någon ork eller lust att blogga den senaste tiden. Känns som att det baraär mina kompisar som läser också, så det kan kännas en aning onödigt. Men det är ändå kul ibland.

Man har sina perioder, nu är jag inne i en period där jag inte orkar skriva någonting. Inte särskillt ofta i alla fall.

Sen sista gången jag skrev så har det inte hänt så mycket. Har däremot köpt mig en balklänning i alla fall. Så nu är det skor och underkläder som måste fixas så att jag kan sy upp och sy in klänningen så att den passar. Tänkte även försöka att köpa mig tre ögonskuggor som jag ska ha på balen. Tänker sminka mig själv, känns mindre dyrt då.



Sen har jag pluggat en hel del, haft en massa onödiga inlämningar som jag gjort i sista sekund som vanligt. Men nu är det inte så mycket plugg på en liten stund. Sen är ju skolan snart slut! Bara 74 dagar kvar!!!! :D

Gud som jag längtar! :D Måste dock köpa mig en vit klänning till studenten, men det har inte kommit in så mycket vita klänningar än. Men det kommer väl snart. ;)

Utan vatten!

Kul att vara utan vatten då..
Kan inte borsta tänderna, kan inte dricka vatten, kan inte ens gå på toa! :O
Dessutom kanske vi på hammarö kommer att vara utan vatten i en vecka!! Inte roligt, inte roligt!
Tydligen så har tjällossningen gjort så att vattenledningen spruckigt på flera ställen.
Men förhoppningsvis så har vi vatten redan i kväll, vilket jag verkligen hoppas på!

Fotostudion!

Nu är jag riktigt trött.. Funderar nästan på att sova. :)
Jobbade hela dagen igår, började klockan 7, så det blev en tidig morgon igår. Blev det även idag med.. klarade inte av att sova längre..
Sen idag har jag varit med Evelina, tog oss en tur till fotostudion. Fotade varandra lite, det är alltid roligt.

I morgon får vi våra studentmössor! :D Student stressen börjar närma sig!

Studentmössorna har kommit!

Känns lite overkligt att jag, lilla jag, ska ta studenten om typ 3 månader. Tiden har gått så himlans fort! Men jag gillar det! Snart slippar jag skolan, vilket jag längtar till så oerhört mycket!

För då slipper man plugga som jag måste göra nu.. Ska hålla ett hyllningstal i morgon som jag inte börjat med än.. Jag är så himla duktig på att börja med saker i tid....INTE!

Var dessutom och hämtade ett paket som jag har beställt. Nämligen säsong 3 av Prison Break! Så när pluggvilan faller in så blir det en massa TV tittande. :D

För idag är det min dag!

Gästerna åkte hem för ca en timme sen. Just nu sitter jag bara här och tar det lugnt!

Har fått lite fina saker idag med. :D
Rutiga kokboken, en annan receptbok, Prison Break 4, en klocka, handdukar, ett par virkade grytlappar och pengar! Roligt att få presenter!
Dock var det synd att jag inte fick prison break 3 före jag fick 4:an, men 3:an får jag köpa mig själv. Även lite synd att klockan var alldeles för stor, så kan inte använda den än, utan måste åka in och minska den.

Men jag har haft en väldigt bra dag! Tack alla mina släktingar!


Inte som jag trodde!

Inte var det en överraskningsfest igår inte. Kom dit och var lite finare klädd, kommer in i lägenheten med Malin och Markus där det var tre personer som var vardagligt klädda. Blev bjuden på tårta, chips och dricka. Sen satt vi bara och tittade på tv.. Det var lite drygt. Per var på Blue Moon med en kompis, så jag ville hälsa på honom i stället, visade sig att de hade gått till coffehouse i stället. Fick med mig både Malin och Markus dit, träffade Per och Rickard. Väldigt trevligt faktiskt, var dock väldigt dött där inne.

Jag och Per fick skjuts hem till honom. Så jag sov där och i morse fick jag se till så att han skulle vakna, för idag var det jobb för min Älskling. :) Konstigt nog så vaknade han nästan på en gång, vilket är oerhört ovanligt!

I morgon är det min dag, och jag tycker att tiden går så fort! Kommer nog att få hem en massa släktingar i morgon, i alla fall någon av dom. :)

Nu var det förstört!

Gjorde precis bort mig, inte roligt.. :/
En överraskningsfest ska ju vara en överraskning, dock slutade det med att personen som inte fick veta nu vet litegrann om vad som ska hända. Det var inte helt mitt fel! Den personen som bjöd mig kunde ha skrivit på en gång att den var en överraskningsfest, inte bara att det skulle bli en fest för en viss person. Han kunde även ha gett mig lite mer information om allting. Men men, nu är det redan gjort.. Eftersom jag förstörde lite så kände jag att jag måste vara där. Så i kväll ska jag på fest. :)
Kommer nog att bli roligt, om inte folk är arga på mig. Kommer inte att våga komma dit..

Jobb och åter jobb!

Andra jobb-dagen avklarad!
klockan 9 befann jag mig på Willys idag. Senare åkte vi vidare för att jobba på Coop Bergvik. Klockan 14  var vi klara och jag åkte hem. Skönt med pengar senare. ;)
Ska även jobba på måndag, har ju som tur är studiedag då. :)

Att träna igår var skönt, trotts att vi bara tränade i en halvtimme eller vad det var. Matilda skulle nämligen få skjuts av sin pappa, så då blev det så. Men vi fick ju träna en liten stund i alla fall, alltid något.

Nu är det tänkt att jag ska skriva lite missade gånger i loggboken. :)

Träning på ingång!

Det är så himla kul när man kommer på saker att göra lite så där snabbt. Chattar med Matilda just nu och vi bestämde oss för att träna snart! :D Känns härligt!

Och promenad som jag skrev om förut blev ju inte riktigt som jag tänkte. Promenad blev det, dock några timmar senare och lite kortare sträcka än vad jag tänkt. Sen tog vi bilen från Per och försökte hitta något fint ställe att fota på. Var lite svårt eftersom Per hade för låga skor och klagade bara över snön. Men fick mig en liten promenad i alla fall. :D

I morgon blir det även jobb för mig igen. Så klockan 9 ska jag befinna mig på Willys!

Snart så fyller jag år också, inte fel inte. ;) Så på söndag slår mina 18år över till 19år. Gud så tiden går fort! Hinner ju inte riktigt med!

Stressen börjar komma!

Just nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli ca 12, då ska jag nämligen tvinga med mig Per på en promenad. Det är ju så himla fint väder! Sen är det ju så tråkigt att vara ute själv.

Tycker att snön kan smälta bort nu när det varit så många soldagar. För nu vill jag att våren ska hälsa på oss!

Från det ena till det andra, så börjar jag känna lite panik inför min balklänning. Måste hitta tyg och mönster! Ett tyg hittade jag, dock var det bara 4 m kvar och dessutom så utgår tyget från sortimentet. Så ett nytt tyg måste hittas. Den klänningen som jag väldigt gärna skulle vilja ha, var tydligen för konstig eller för svår för att sy eller vad det va. Så nu funderar jag nästan på att välja en väldigt lätt klänning! Typ en tubklänning fast med axelband av något slag och känske en rosett med långa hängande band under brösten. Men jag vet inte.. Är ju så fruktansvärt svårt!


Typ någonting liknande, fas jag vill självklart ha i någon annan färg och klänningen ska vara lång. :)

Jobbat!

Tro det eller ej, men idag har jag varit och jobbat. Från 9.30 till 13.00, det trodde ni inte va? :P
Har alltså plockat godis dom timmarna, känns som ett jobb för mig.

Sen har min kära kusin varit här och kollat igenom bilderna som jag tog i söndags på hund utställningen. Hon ville nämligen ha några bilder som hon kan lägga ut på sin hemsida. Tog lite längre tid än väntat, men det gör mig ingenting, då fick jag ju träffa min kusin en lite långre stund. Det är ju alltid trevligt!

RSS 2.0