Alltid dessa söndagar!

Hmm, vad kan hända idag då?
Jag har ingen aning, Per jobbar fram till klockan 17:00, så jag ska vara med han då har han lovat mig. Men innan det, har jag ingen aning om vad jag ska göra, tur att det inte är så länge kvar.

Varför är söndagar alltid lika tråkiga för? Det måste vi göra någonting åt!


Score

Igår var faktiskt en trevlig dag, med score och trevligt folk. Efter score åkte vi till Pascal som var i klubbstugan med hans australiensk folbolls polare, var dock väldigt dött där.. Så Per kom och hämtade mig, åkte hom till honom, åt en smörgås och somnade på en gång. Var så oerhört trött, efter nattens roligheter.

Vaknade bredvid Per av att hans väckarklocka ringde klockan 9.00.. Men konstigt nog var jag klarvaken, men låg kvar ändå när han gick upp för att duscha. Ringde sedan pappa för att se om han kunde hämta mig och köra hem mig, vilket han kunde.

När jag kom hem fick jag se att mina kusinbarn var hemma hos mig, så fick försöka att hitta på lite aktiviteter åt dem. Så lite pyssel blev det, som alltid när dom är här. När de hade åkt la jag mig i sängen och somnade en stund, väldigt skönt. Sen har jag inte gjort så mycket. Per är med sina kompisar, eller några av dom i alla fall, och dricker öl.. Så nu sitter jag hemma och har tråkigt.. Sitter i soffan och tittar på dansbands kampen med mamma och pappa, nu var det faktiskt en bra låt, one night of pasion i dansbands karaktär, riktigt härlig.


Plötsligt händer det!

Idag har varit en lång dag!
Först var det skolan, vilket var en lång dag, sen blev det till att gå på stan, som alltid, sen åkte jag hem till farmor och farfar och var där en stund, sen har jag inte gjort så mkt mer. Eller jo, JAG KÖRDE BIL FÖRUT! :D Grattis till mig, det var ju bara ett år sedan jag körde förra gången. ^^ Det gick väl helt okej, tror jag i alla fall.

Jag vill läsa Twilight, men alla böckerna är redan utlästa... Dom var ju så bra!

Nej nu ska jag sova, Per kommer vilken minut som helst och ska göra mig och katten sällskap. Kattens ägare har fortfarande inte hört av sig, så det kanske inte är någon som vill ha denna underbart söta katt.. Men men, då kanske vi får behålla henne i så fall.

Men godnatt alla mina vänner, sov så gott!



Så kan det gå!

Idag har ett till djur anslutit sig till min familj, dock bara tillfälligt, kanske. Så nu kan ni kalla mitt hem för akuthem.

Katten har blivit hittat vi sjukhuset, hon har varit där i två dygn, knappt utan mat. Min kusin jobbade förut på djurhemmet, men de kunde inte ta emot katten, så hon ringde hem till oss och hörde om vi kunde ta henne i några dagar, veckor, tills de hittar ägaren till henne. Gör dom inte det, så kanske hon kan bli våran, med det är bara kanske. Hon är grymt söt i alla fall och väldigt lugn, kan dock bero på att hon är helt utmattad.. Hungrig var hon också, stackars liten.. Men nu ligger hon i min säng och sover i alla fall. :)
Hon är inlåst i mitt rum för att inte hundarna ska äta upp henne och för att inte våran katt och hon ska hamna i bråk. Alltid mysigt med nattgäster.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket mer än att ha läst i fjärde och sista boken av Twilight. Som snart är utläst, har bara en tredjedel kvar.

Eftersom jag har läst så har jag inte gjort någon fysik, inte någonting alls och det är prov i morgon.. Duktig flicka.... Men jag blir bara så deprimerad när jag tittar eller ens tänker på fysik.. Blir bara arg över att jag inte fattar någonting... så antingen blir jag hemma i morgon, eller så går jag dit och får lika många rätt som om jag stannat hemma..


lyckad bio kväll!

Vaknade för drygt två timmar sen.. Har varit supertrött. Kom ju hem vid 3 igår plus att jag tagit sprutan som jag spännt mig så innan. Så det finns mycket som gjort att jag är trött!

Filmerna var jättebra igår! Dock har jag ju redan sett Twilight 2 gånger innan, men den är bra för det. New Moon, som jag inte sett innan, bara läst boken, var också superbra!

De lottade även ut lite saker igår under pausen mellan filmerna. 5 tygväskor med motivet New Moon och 2 affischer med New Moon på. Tygväskorna gick först. Och sista affischen kastade han iväg, vilket var precis över mig, jag lyckades få tag i den, dock hade en tjej bakom mig också gjort det. Men jag fick största delen av den. ;) Bara ena hörnet som var borta. ^^

Det är till att rekomendera dessa filmer starkt! :D




Nu är grisen besegrad!

Nu har jag tagit den förbannade sprutan! Är super stel och har ont.... Men så går det när man inte vågar röra på armen.. Men det är inte roligt, eftersom jag är rädd för att få ont i armen, men det värsta är att det gör ju ondare när jag inte rör på den.... Fobier är knepiga.. :S

Men nu är det gjort i alla fall. Som belöning får jag gå VIP på Random Brand, en nyöppnad affär i stan. Sen efter det blir det Twilight och sen New Moon! :D Men jag kommer att somna på på filmerna, är redan super trött...

Men jaja, nu ska jag göra mig i ordning lite, ska strax åka iväg till stan. :)


Edsvalla

Idag blir det nog inte så mkt gjort heller, eftersom Per tydligen ska jobba idag med..

Men mamma frågade om jag ville med till edsvalla, finns en klädaffär där, dock inte de snyggaste kläderna. Finns även en skoaffär där det faktiskt finns en hel del fina skor. Fast skor har jag väl köpt lite för många av nu på sista tiden, men men. Är trevligt att bara titta, plus att jag får NÅGONTING att göra. Så jag följer nog med henne.

Nu har jag precis ätit frukost och ska nog göra mig i ordning nu, så att vi kan åka snart. Vaknade tidigt idag, eftersom jag var så galet trött igår och la mig klockan 21.00. Men det var skönt, är så jobbigt att vara trött jämt..


De affärer jag skrev om förut var tydligen i skåre, vi skulle tydligen till ÖB. Men vi kanske skulle till affärerna i skåre också. Vi får se.


Lugn dag idag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara varit på Hammarö Utbildningscenter med Evelina, hon ville hälsa på Gabriel som var där på öppet hus. Sen var vi hemma hos Evelina där vi sjöng ett fåtal låtar på SingStar, sen bara satt vi och pratade en stund och så. Gick sedan hem och gjorde inte så mkt där heller, eller jag bakade chokladbollar. Och sitter nu vid datorn.

Vill även att Per ska sluta att jobba! Men så verkar det dock inte bli, han blir väl inte klar förens i natt.. Jag som ville hem till han och titta på film, kanske försöka att få dit hans kompisar, så att jag kan få träffa dem någon gång. Men antagligen så kommer det ta ännu ett bra tag till innan jag får träffa dem. Om jag inte tvingar dit dom själv vill säga. :P Hahah, nej då. Men snart får jag väl göra det ändå. :)

(Är det någon av Pers kompisar som läser mitt inlägg här, så kan ju ni också tjata på honom)


Stan idag igen

Varför ska man vara trött jämt för?

Men men, idag slutade vi 11.10, skönt! Fast var på stan efter med Johanna och Sanna, fast Sanna gick efter en stund därifrån. Men innan det var vi inne på Gina Tricot och kollade kläder, Johanna shoppade loss som vanligt, medan jag knappt vågar titta på kläder, har tagit slut på så mkt pengar nu på sista tiden.. Sen när Sanna gick, fortsatte jag och Johanna till ett café där vi drack en kall choklad dryck, som var väldigt god. Där inne satt vi i över en timme, väldigt trevligt! Det är så himla trevligt att sitta och bara snacka en massa skit.

Imorgon på morgonen ska jag tydligen agera väckarklocka åt Per. Hans föräldrar är inne hemma, så då har han ingen som kan jaga upp honom på morgonen så att han hinner i tid till skolan. Dock är han hemma hos en kompis nu, så kommer väl inte hem till honom förens jätte sent.. Det är inget jag diggar tyvärr. Men men, så kan det vara ibland.

Nu ska jag äta kvällsmat med mamma. Frallor och té! (Y)


Nu blir det mys!

Ojoj, nu var det längesen igen, förlåt!

Men jag har inte gjort så jätte mycket, eller jo, jag köpte de blå skorna. Kunde inte låta bli. Så nu blir det till att försöka att lära mig att gå i dem också. Klacken var ju inte den lägsta, men det ska gå det med! :D

Sen i lördags blev det Score, med Johanna, Matilda och Sara. Det var väldigt trevligt, de vill ut igen nu på lördag. Så det kanske blir roligheter även då. Vi får väl se.

Igår, måndag, kom jag hem vid 20:00, Per kom hem till mig. Vi tittade på tv, eller ja, Per tittade på tv, jag somnade. Sen var han tvungen att åka hem. Han ville inte sova hos mig.. Jag började 8:40 dagen därpå och Per 13:15, undrar varför inte han ville sova här. :O

Har prata med mamma och pappa idag om influensavaccinet.. De tycker att jag ska ta sprutan, men jag kommer inte att våga! Jag kommer att grina som en tre-åring.. Vi får se om jag gör som de vill, antar att det blir så.. Jag vill inte! Dessutom är det Twilight och New Moon den kvällen, och jag kommer säkert ha feber och spy och en massa skit som kommer att göra så att jag inte kan gå på bion, som jag redan betalat.. :( Det är svårt, hur ska jag göra?

Nu sak jag iväg och hyra film på ICA och köpa cola och chips, så ska Per komma hit snart! MYS!




Den nya förälskelsen

Idag fick vi sluta tidigare! Hade ingen svenska eftersom jag hade talet igår och andra skulle ha tal idag, sen hade vi ingen matte, så slutade 13.50. Direkt efter skolan gick jag och Malin på stan, först till synsam för att kolla glasögon åt Malin, sen till Bianco, där vi testade skor i massor, blev varmt som bara den med en tjock jacka där inne. Men blev i alla fall förälskad i ett par skor, dock vet jag inte riktigt nät jag ska använde dem, typ bara till fester, så jag köpte dem inte..
Men sen gick vi till Skopunkten där jag köpte ett par skor i stället. Ett par mer vardagliga skor.


Skon som jag förälskade mig i från Bianco.


Och här är de skorna som jag köpte. :)



Tack Älskling!

Jaaa! :D
Nu tror jag att jag har fått ihop ett tal, med hjälp av Min Älskling!
Testade att säga talet, och då tog det 4.35 min, och det ska ta 5 min, men jag kan vara ganska bra på att prata segt och lägga till lite saker när jag pratar, så det ska nog gå bra. :D

Har dock inget bra avslut, hur kan man få ihop ett bra avslut?

Nej nu ska jag tvinga pappa att läsa och se vad han tycker, sen blir det bara till att läsa det om och om och om och om igen för att det ska sätta sig i huvudet.

Hoppas att man får ha stödord, får man det? Jo men det måste man väl få ha, väldigt kontigt annars. :)



Sista sekunden

Tänk att jag alltid ska göra allt i sista sekund, blir ju fasiken galen på mig själv, att jag aldrig lär mig! Men saken är nog den att jag jobber bättre dagen innan, för det är då jag verkligen gör någonting, eftersom det är sista chansen...

Men det värsta är att jag har hjärnsläpp och vet inte vad jag ska säga på provet, har skrivit en massa småsnuttar men blir aldrig nöjd... Så nu har jag 4-5 olika varienter på en början och 3-4 avslutningar.. Men men, Per har i alla fall lovat mig att komma hit och hjälpa mig att fixa ihop mina småsnuttar så att det blir ett helt tal som tar ca 5 min att framföra. Så förhoppningsvis hjälper han mig att få det att gå ihop, annars får jag väl stå där i morgon och bara snacka en massa blaha, blaha.. och HOPPAS på ett G. Men det märker vi i morgon det. Jag säger i alla fall lycka till, till mig själv!



Mindre att göra

Bröllopsfotografen var jättebra, det tyckte även Per och Pappa. Så ja, den är värd att se.

Nu har jag lite mindre plugg kvar i alla fall, Foto Provet är gjort och det kändes helt okej faktiskt, sen har jag varit duktig och skrivit mitt PM till det muntliga talet som jag ska hålla på onsdag, så nu är det bara till att komma på vad jag ska säga på talet. Men kan verkligen inte komma på hur jag ska formulera mig eller någonting, så jag har tvingat Per att hjälpa mig i morgon, så får jag ta och lära mig mitt tal på en kväll, kanske lite på morgonen därefter också, men det ska nog gå bra det med hoppas jag.

Fick låna tredje Twilight boken, Ljudet av ditt hjärta, av Matilda idag, så den blir nog till att börja läsa den redan i kväll. :D Tack Matilda!


Bröllopsfotografen

Idag har jag varit lite duktig för en gångs skull. Har pluggat Foto, dock är det mycket kvar. Men en liten bit på vägen är jag i alla fall.

Så nu ska jag belöna mig själv genom att titta på BIO med Per och Pappa. Vi ska titta på Bröllopsfotografen. Ska iväg till Folkets Hus i Skoghall om en timme, där BIOn visas.


RSS 2.0