Tränat!

Ja, tro det eller ej! Jag har varit iväg med Evelina och Tom till KMTI på ett step-up pass. Jobbit för mig med sämst kondition, men det är nyttigt! Så nu är jag trött och sliten.

Nu kommer tydligen Per och ska hämta mig också, så måste springa iväg och ta bort handduken som jag har lindad runt huvudet och borsta igenom det lite. ;)




Gotteligottgott!

Jag och Evelina satt och gottade oss för fulle muggar med banan, kiwi, mango och jordgubbar doppat i vit choklad. Så himla gott var det!






Raggande killar...

Gårdagen var trevlig! Dock var det lite dött på score.. Men med trevligt folk så fixar det sig ändå. :)
Vid 12 ville de andra gå till coffehouse, vilket de gjorde. Bara jag och Rebecka som stannade kvar. Oskar och Jimmy också iofs, fast de var och spelade biljard.

Det som kan vara lite jobbigt med att vara ute är att vissa folk raggar på en så! Var en kille som satte sig bredvid mig och tryckte mig mot hans axel, men efter ett tag blev det lite jobbigt, så då sa jag till han på skarpen! "Jag är upptagen, bara så att du vet!!!" Då blev han lite rädd tror jag. :P Fast efter en stund var han tillbaka igen, då ignorerade jag han bara. Sen fick jag en cider av en annan kille som jag och Rebecka delade på.

Visst kan det vara roligt när folk visar att de tycker om en, men ibland kan det vara lite för mycket! Dessutom är säkert de flesta bara desperata!


Idag har jag firat pappis lite eftersom han fyller år. 47 år gammal blev han min gamle far.
Grattis Pappa! :D


Dagens aktiviteter

Nu ska det fixas naglar är det tänkt!
Sen ska jag tvinga mamma att färga håret på mig.
Sen ska jag leta kläder som jag ska ha på mig ikväll, får se vad det blir.
Sen ska jag plocka ihop smink och sånt och åka hem till Johanna.
Sen hoppas jag att kvällen blir lång och trevlig!


Lilarandig skjorta

Som sagt, korta dagar gillas! :D

Har bara haft en lektion idag med. :)

Efter det åkte vi raka vägen till McDonalds där vi åt lite mat. Sedan mötte jag upp Per som var i stan, vi gick in och kikade på HM. Han köpte sig en mysig tjocktröja, han köpte även en fin skjorta till mig. Som jag kan ha till leggings.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket mer, väntar bara på att Per ska komma hit och hälsa på mig. Vilket han skulle göra snart.




Gjorde även en ny design på mina naglar igår, Rosa och Svart!






Korta dagar!

Visst är det underbart att ha korta dagar i skolan?

Har haft en lektion idag, började 10.00 slutade 11.10. Efter det blev det stan med Malin! ♥ Väldigt trevligt!

Köpte ingenting speciellt, handlade ju massa skoj igår. Eller ja, skoj och skoj, nödvändiga saker. En kräm för håret som man har innan man plattar och blåser håret, tre stycken sminkborstar och en ögonskugga! Så på fredag eller lördag, eller vilken dag det nu blir, så kommer jag att vara skitsnygg! Kan ju i alla fall drömma. För det är väl tillåtet?

 

 

 


Skolan...

Just nu sitter jag i skolan och har tråkigt och vill hem. Har nämligen ont i huvudet.. Så vill hem nu. Vill vara med Per också, men han kommer inte vilja vara med mig när jag har ont i huvudet...

Nej nu vill jag hem! Slutar om en timme!





Fika!

Nu bär det iväg till stan. Ska fika med mina vänner, vilket är väldigt trevligt!



Mig som en avatar!



Lekte lite i PS förut, såg nämligen på fokis blogg att hon hade en video där de visade hur man kan göra sin egen Avatar. Så blev lite nyfiken på om jag kunde lyckas. Blev hyfsat nöjd i alla fall, men kunde ha blivit bättre.


Blommigt!

Idag fick jag äntligen testa de nya nagellacken. De var väldigt lätta att jobba med. :)




Nu ska jag iväg till mina nya grannar som tydligen är släkt till oss. Så ska dit och säga hej och välkomna dom hit till våran gata. :)


Talgoxar och blåmesar!

Tog lite kort i morse när jag vaknade. Fåglarna hade äntligen vågat sig till maten nu.


En liten Blåmes :)


En talgoxe :)







Här är nagellacken som jag köpte igår :)


Jättesmal och lång pensel var det på dessa,
så nu kan det göras snygga naglar, kanske :)



Köpte även en glitter eyeliner, hoppas den funkar bra :)


Shopping!

Har varit hemma en stund nu.
Först när jag kom till stan gick vi till Cubus, där vi hade beslutsångest över vilka färger vi skulle köpa på nagellacken. Köpte två stycken, men slutade med att vi gick tillbaka senare och köpte två till. hehe..

Sedan stod det Vero på menyn, där vi beställde mat. Hon i kassan var riktigt snurrig måste jag säga. Fast bra för oss, betalade en halv matträtt, men fick en hel i stället. Superbra!

Sen gick vi till en affär där de säljer balklänningar, dock var de inte så snygga, så där inne var vi inte så länge. Hoppas att Pers mammas kompis kunde sy en åt mig. Vore oerhört bra och oerhört kul!

Hamnade sedan på monki där jag köpte en kjol. Hittade en massa snygga kjolar, men de passade inte, satt konstigt..




Mot stora staden!

Just nu sitter jag här och väntar på att Per ska komma hit så att han kan skjutsa mig till stan. Hade tänkt att åka buss, med vid halv 6 i natt fick jag ett sms av Per där det stod att han kör mig till stan. Väldigt trevligt, eftersom jag inte sett han på några dagar nu. Han pluggar inför två tentor som han har nu om en vecka och den andra om två veckor.

I stan vet jag inte riktigt vad vi ska göra, träffas och ha det trevligt antar jag. Kanske sitta och fika i flera timmar som vi är väldigt duktiga på.

Jag vill i alla fall in till monki och utnyttja mitt presentkort där som jag fick av Pers mamma och pappa. Jag hoppas på att jag kan hitta någonting fint! :D

Ha en bra dag!


Zebrarandigt

Nu ni, nu har jag lekt färdigt för idag. ^^

Hade tråkigt och var tvungen att testa en grej.




Hahaha, det var lite roligt. Men det tog tid, och höger handen var
väldigt svår att göra. :)


Bloggändringar

Sådär, nu har jag äntligen orkat ändra på min bloggdesign.
Blev mycket bättre än den förra, tyckte aldrig riktigt om den, men har inte haft någon fantasi.

Annars idag så har jag gjort i ordning för utefåglarna, så att de har mat. Gjorde faktiskt mat åt dom, genom att smälta cocosfett och blanda i en massa nötter i plastmuggar. Så nu har de en massa gottigheter.

Tänkte att jag skulle försöka fånga någon fågel på bild, men de har inte riktigt hittat dit än, kanske i morgon. Vi får se! :)




Nyår!

Tog inte så mycket bilder under nyår, men ni kan få se det få bra. :)










RSS 2.0