Blää för matte!

Idag har jag haft ett sjukt långt och sjukt svårt matteprov! :O Hela 3 timmar tog det, och det gick inte alls bra...
Tyckte att jag kunde 1/9 frågor på 1:a delen, bra bra, IG nästa..!
Fast på andra delen svarade jag på alla frågor utom en, så det kändes ju bra. :)
Fast har säkert inte rätt på någon, men men, några har jag svarat lika som dom andra i alla fall.
Men nu är det över och gud vad det är skönt!!

Får se vad jag skulle kunna tänkas hitta på idag. Per ska ju tydligen vara med några kompisar så jag blir själv i kväll. :(
Men det ska nog gå det med. Får väl titta på TV med mamma och pappa eller något sånt skojjsigt.





Bild från min och Evelinas fotopromenad.
Kände för den bilden just nu när jag har haft en lång och tråkig dag.

Puss♥

Tårt kalas

Idag har jag varit hemma hos Sara och ätit födelsedagslunch. Maten var underbart gott! Lax och potatis, paj och sen en massa tårta. Skit gott!
Fast innan maten lekte vi en lek, flingpaketsleken eller något tror jag det hette. Det va riktigt svårt, man skulle ta upp flingpaketet från golvet med munnen bara fotsulorna i golvet, sen klippte man av en bit av paketet efter hand. Så det blev svårare och svårare! Men kul.
Sen satt vi allihopa och bara pratade. Emma sa en kommentar som jag tyckte va riktigt bra, "Möter du någon utan leende, ge den ett av dina", och den stämmer så himla bra. När jag skulle till Sara mötte jag en som var ute och gick och som jag alltid gör när jag möter någon ger jag den ett leende i stället för att heja om jag inte känner personen. Det är så roligt att se, för den andre brukar le tillbaka, sen när man har gått förbi har man fortfarande det där fåniga leendet.


Slänger in en bild på mig själv som
jag redigerade en hel del.

Puss♥

Earth hour!

Ni missade väl inte att det va earth hour igår va? Det hoppas jag att ni inte gjorde!
Det gjorde i alla fall inte jag. :) Sara, Sanna och Tilda var hemma hos mig och det blev massa prat, sen SingStar. Men sen klockan 20:30 släckte vi alla lampor i hela huset, stängde av SingStar och tände några levande ljus. Sen satt vi i mörkret och pratade, i två timmar till och med. Väldigt mysigt med släckta lampor måste jag säga, det borde man ha oftare.

Vi kom in i en väldig diskussion om att det är alldeles för många barn/ungdommar som börjar dricka, röka, snusa osv. på tok för tidigt. Det är hemskt! När jag gick i 4-6:an hade jag inte en enda tanke på att dricka och röka och så, och nu börjar dom med det nästan ännu tidigare, väldigt många i alla fall. Fast jag har ju iofs inte börjat tänka på sånt det än, det kommer senare, jag har inte bråttom. Men i alla fall, hur kommer det att se ut om några år? Då kommer det väl börja drickas redan när dom är 6-7år, usch!

Men gårdagen var i alla fall väldigt lyckad! <3

Puss♥

Magnus eller Laila?

Nu är finalen i Let's Dance och jag tittar för fulla muggar.
Vem ska vinna då?
Det är en svår fråga, de båda är ju hur duktiga som helst! Men jag tror att jag tycker Magnus faktiskt, han väger ca 150kg och lyckas flytta sin kropp så himla lätt att man tappar ju hakan. Jag väger ju nästan 100kg mindre och skulle aldrig klara av någonting sådant. Sen dansar han ju som en gud också, helt sjukt. Nej, han är riktigt duktig. Fast Jag gillade Lailas och Tobias showdance väldigt mycket, väldigt vackert! :)

Nu kommer kuverttet in, vem vinner.........


Det blev som jag ville, Magnus och Annika på en 1:a plats!! :D


På en 2:a plats kom Laila och Tobias. :)

Puss♥

Utomlands, någon?

Usch, jag gillar verkligen inte snö...! Det är kallt och blött, det enda som är bra med snö är att det kan vara fint och att det blir ljust, sen inget mer!
Jag som så gärna vill ha sommar, sol och värme. Det va ju på väg, men vart tog det vägen? jo, det blev snöstorm i ställer. :( USCH OCH FY!!


Från våran altan. :P


Men ibland kan man ha roligt med PS och snö. ;)

Puss♥

Room Service

Sitter här och tittar på säsongsstarten av room service med pappa, väldigt bra program! De håller på att bygga ett kök, väldigt litet kök för att vara i ett så stort hus. Men det blir nog bra tillslut.
Tänka vad härligt om någon bara kom hem till en och gjorde i ordning ett rum, eller varför inte hela huset. Vilken känsla att komma hem och allt är nytt, snyggt och inte en massa saker över allt.

Nog om room service, idag har jag varit i skolan vilket är väldigt tråkigt. Det enda som gör det värt att gå i skolan är kompisarna! Skulle inte klara av skolan utan mina kompisar.

Sen efter skolan åkte jag hem till farmor och farfar där jag först hjälpte dom med att betala räkningar, är deras egna sekreterare. ;) Sen intervjuade jag dom om hur de bodde som små och titta på massor av kort. Jag älskar verkligen fotografier, speciellt gamla, om det är någon man känner som är med på kortet vill säga.
Jag tror farmor och farfar tyckte att det va väldigt roligt att jag vara där idag. De skrattade en hel del när jag frågade dom frågor om deras barndom, massa gamla roliga minnen kom väl tillbaka.

Sen kom Per och hämtade mig och vi åkte direkt hem till mig. Sen skulle han hem och äta, men han kommer nog troligtvis hit igen nu efter room service. :D Tur att jag har en pojkvän som vill vara med mig varje dag. :D

Nej nu ska jag titta flitigt på TV:n dom sista 10 minutrarna på programmet.

Puss♥

Äntligen en dator!

Jag åkte till skolan för att ha Bild, men nej, då va min lärare sjuk och vi hade därför ingen lärare. Vi skulle klara oss själva på lektionen, men det fanns inga material så vi kunde ju inget göra. Så flera stycken började gå därifrån, då gjorde jag med det. Men nu har jag håltimme till klockan 12:40, väldigt drygt, speciellt eftersom det bara är jag av mina kompisar som går bild. Mina kompisar har alltså lektion nu till klockan 11, så jag får vänta tills dess.
Så jag har inte så mkt att göra för tillfället, har gått fram och tillbaka till skolans bibliotek för att hitta en ledig dator, men dom är ju självklart alltid upptagna... Jag gick därför och städade mitt skåp, vilket behövdes! Men nu fick jag äntligen tag på en ledig dator! :D
Får se om det finns något roligt här på datorn att titta på.

Puss♥


Photoshop är trevligt

Tänkte lägga in lite bilder från igår :)
Har lekt lite i photoshop med dom.

Så, här kommer dom:






Puss♥

Snökrig?

Just nu sitter jag här och äter 57% rättvisemärkt choklad och lyssnar på skivan som jag fick häromdagen av Pöjkera. :)
Man lär sig nog att äta mörk choklad ganska snabbt, för ett tag sen gillade jag inte mörk choklad alls, men nu tycker jag att det är helt okej. Fast man äter kanske inte lika mycket lika fort som man gör med mjölkchoklad, vilket är jätte bra!
Skivan som jag fick var mycket bättre än vad jag trodde, många bra låtar faktiskt. Speciellt Perfect - Fairground Attraction, så himla härlig låt, sen är ju A Thousand Miles - Vanessa Carlton väldigt bra också och många fler. :)

Snöar ute gör det också... Det va ju så himla fint väder ute igår ju, varför kan inte våren komma på riktigt! Har längtat efter våren och sommaren sen förra året när det började bli kallt. Jag är nog en sommar människa. :D
Men i alla fall, igår va det väldigt fint ute så jag och Eelina var ute och cyklade och fotograferade. Väldigt roligt!
Det märks att jag och Evelina inte har riktigt samma foto intresse, Evelina älskar att ta kort på folk, lite modellbilds aktiga och jag tar hellre kort på blommor och naturen. Fast det är kul att ta kort på människor också, fast det är lite svårare, kanske är därför jag inte är så intresserad av det. :)
Men sen när vi hade varit ute och fotograferat i två timmar la jag in alla bilder på datorn. Men jag hade ställt in kameran på RAW-format vilket gör att bilderna behåller alla färger och så, som det inte gör med jpg filer. Men i alla fall, min dator tyckte inte om RAW-format, så nu kan jag varken titta på dom eller göra någonting med dom.. Men men, det fixar sig nog, hoppas det i alla fall.

Nej nu ska jag nog bege mig bort från datorn, försöka att hitta på något annat. Ska vara med Per senare, men först skulle han plugga och sen va med en kompis, sen mig.

Puss♥

Gårdagen

Gårdagen blev väldigt lyckad enligt min åsikt. :D

Först var det skolan till klockan 13:20, eller ja, jag och Pascal gick därifrån kvart över, vilket gjorde att våran lärare fick damp på oss. Men jag orkar inte bry mig alls vad han tycker och tänker!
Men i alla fall, vi gick tidigare för att hinna med bussen hem, men självklart är bussen till stan sen, så vi hann inte med den bussen vi ville med. Så vi fick leka på stan en timme till nästa buss, men vi hade sällskap av Scott och Andy. :) Och senare kom resten också. :D
Sen blev det hem, städa som en galning, fixa min fotovägg, handla mat. Så stressad har jag nog alldrig varit i hela mitt liv tror jag. Men det löste sig tillslut, Per kom och hjälpte mig att handla. :D
Sen när alla var hos mig blev det till att fixa mat, wok, väldigt gott blev det faktiskt. ;) sen fick jag även lite roliga presenter, sitter här med sjalen på mig som jag fick faktiskt, väldigt skön! :)
Kvällen avslutades med att äta massa gurk- och morotsstavar doppade i dipp, sen fick alla tyvärr åka hem. Jag tycker inte om bussar, ska alltid gå så dumt...
Men dagen har varit väldigt bra och nu skiner solen! :D


Min vägg innan förvandlingen.


Så här blev resultatet.

Puss♥

Mitt allra första blogg inlägg

Hejsan! :)

Nu har jag konstigt nog skaffat en blogg, det trodde jag aldrig om mig själv. :o
Men detta ska nog bli bra ändå. :) Fast jag kommer säkert inte att uppdatera så ofta, men vi får se.

Nej men jag har kännt det att alla andra har en blogg, så jag har tänkt efter lite.. Varför skulle inte jag också kunna skaffa en? :P Nu har jag gjort det. :)

Men men, just nu sitter jag i skolan, men slutade för en liten stund sen. Ska nämligen på fotokurs nu klockan 18.00, så jag hinner inte hem innan, så det fick bli att jag stannade kvar. :) Ska in till stan om  en timme och möta upp Evelina också, funderar på att köpa någonting att äta då, är ganska hungrig och kommer inte kunna äta någonting förens jag kommer hem och det är vid klockan 21. :)

Aja, detta va slutet av mitt första blogg inlägg i historian. pusspuss<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0