Egen dator! :D

I förrgår fick jag en egen dator! :D
Fick den av mamma och pappa, min bror ska ju få en speedwaycykel så en begagnad dator till mig kändes lite bra. Har inte hunnit sitta vid den så mkt än dock, kom hem sent igår och orkade inte vara inne så länge.

Och idag har jag varit hemma hos Johanna med Matilda och färgat mitt och Johannas hår, Jahannas blev blondare och mitt mörkare. Lite kul med lite förändringar, borde dock klippa mig också. Men jag vill inte! det blir alltid så mkt kortare, plus att det är dyrt! Jag vill ha långt hår, och spara pengar.. men men..


Underbar helg? JA!

Helgen har spenderats i min kusin hus, med min underbara Per. Min kusin, hennes man och barnen var iväg till Sunne, därför skulle vi vara kattvakt till Krutow.

På fredagen var det först skola, men slutade dock 13:00. Sen bar det hemåt och packa iordning för helgen som har varit längtad. Därefter vid 6 åkte jag och Per in till Kalvholmen och tittade på Adrian när han tävlade, sen åkte vi till huset där maten förbereddes, 3 rätters! Efterrätten hade jag redan förberett hemma eftersom den skulle stå i kylskåpet några timmar innan servering. Maten smakade jätte gott, dock blev vi så oerhört mätta så efterrätten orkades inte med. Sedan satte vi på en film, Madagasker, jag hade ju inte sett den förut, fast somnade ganska fort i soffan så har ännu inte sett den.

Vaknade klockan 6 på lördagsmorgonen(natten) av ett spinnande kattljud i öronen, Krutow alltså! Visst är det väl mysigt, men inte så tidigt! Somnade som tur om, och fick sova någon timme till. Efter att vi hade vaknat hände inte särskillt mkt, åt frukost, läste och tittade på tv tills vi började göra oss i ordning för kvällen kraftskiva med vännerna. Kvällen kom och folket anlände, kvällen blev väldigt lyckad med goda räkor och kräftor, om ni frågar mig.

I morse var det samma sak, blev väckt av Krutow. Var väldigt sega efter en rolig kväll. Efter frukosten blev det städning på hög nivå, nejdå, det va faktiskt inte så stökigt, bara en massa disk och även lite möbler som behövde flyttas tillbaka och lite bord att torka.

Nu efter att jag har jag inte gjort så mycket mer än att ha läst ut boken, Om jag kunde drömma, så nu Tilda, nu vill jag låna tvåan, om jag får? ;) Har även tvingat Per att komma hit och titta på Twilight med mig, måste ju titta på filmen igen nu när jag läst boken, för att se om den blivit bättre sen jag såg den sist, jag älskade filmen redan från början, så om den har blivit bättre vet jag inte vad jag ska säga om den.

Nu har jag skrivit av mig, har ju inte skrivit på ett tag nu, så nu kom allt på en gång. Bilder kan ni få lite senare också :)


Trevlig kväll/natt

Gårdagen var trevlig, bättre än förväntat faktiskt. Hyfsat med folk som var glada och roliga, mycket dans och sång, det va trevligt helt enkelt. Undrar hur alla mina kompisar mår idag, vissa kanske mår lite sämre antar jag. Jag mår bra i alla fall. :D

Får se vad som händer idag, har tagit med mig samhällsboken hem, har prov på torsdag. Får se om jag öppnar boken eller ej, borde göra det, men antagligen så hittar jag något roligare att göra om jag känner mig själv rätt. :P


Väldans trevligt!

Kulturnatten var trevlig igår. Fast det slutade med att vi åkte hem till Johanna allihopa.


Ett pyntat träd utanför UNO.


Hemma hos Johanna var det fullt kök! :)


Lyssnade på sång och gitarrspelande av Jesper.


Sen vid 11 ställer sig Johanna och bakar muffins. :)


Kulturnatten

Nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska ticka framåt så att jag ska sätta mig på bussen in till stan, in till Kulturnatten. Först blir det in till UNO för att äta Scones buffé, hoppas att det är gott. Sen blir det väl runt och titta i stan vad mer som händer.


Tråkitråk!

Jag har ingenting att göra... Ingen inne på msn som jag kan chatta med, har tittat på alla hemsidor som jag brukar ett antal gånger i hopp om att något uppdaterats, Per är på Nollnings avslutningsmiddag. Har redan varit duktig och gjort psykologiläxan. Så vad kan man hitta på nu? :P




Tidig dag idag

Slutade skolan efter lunch idag, himlans skönt faktiskt! Så efter skolan åkte jag, Sanna och Malin in till stan för att kika lite.
Skor och jackor tittades upp och testades i mängder. Tyvärr hittade jag ingen jacka, det som jag letade efter.. Får bli en till jack-letar-dag. För jag måste ha en jacka, tänker inte använda min "vinterjacka" något mer. Tycker inte om den, och har aldrig gjort, men har haft den ett tag nu. Men det ska det vara slut med!

 

Blev precis medlem på Gratismakeup.se, tänkte testa och se om jag får någonting. :)

Testa ni också vettja! Klicka bara på länken, då hjälper ni mig samtidigt också. :)

 


onödigt prat

Jag och Evelina hade riktigt kul igår när vi fotade, plus att bilderna blev lite kul när vi redigerade.




Lite kuliga blev dom. :)

Sen tyckte Johanna O att jag skulle skriva ett jätte långt inlägg, så att hon har någonting att läsa medan hon är hemma och inte har någonting att göra. Nu är bara frågan, vad ska jag skriva om? Johanna tyckte att jag skulle skriva om andra världskriget. Men vad vet jag om det? Inte mkt alls om jag ska vara ärlig, var nog sjuk den lektionen i skolan. ;) Slutade 45 i alla fall, alltid något. :P Sen var det ju finska vinterkriget samtidigt också, där ifrån vet jag lite mer. Eller i alla fall hur det var att vara där under den perioden, eftersom farmor bodde i helsingfors under den perioden. Hon fick fly hit till Sverige med sina syskon. :)

Nej det här var inte så kul att skriva om, säker inte så intressant att läsa heller antar jag. Bara Johanna blir glad så är jag nöjd. ;P

I morgon blir det skola igen då, två lektioner innan lunch, Matte och Fysik, sen en jätte lång håltimme till 16:30. Under den tiden ska jag Matilda och Johanna M hem till henne och baka en randig sockerkaka som klassen ska bjudas på dan efter. Projektarbetet ni vet? Får se hur det går att göra en randig sockerkaka. Färglad kommer den nog att bli i alla fall, med en massa olika karamellfärger. Klassen kanske inte kommer att vilja smaka på tisdag, det får vi vänta och se det. :)

Nej nu Johanna, nu tycker jag att jag har tjatat på om en massa onödiga saker, men du har i alla fall någonting att läsa nu.


Olga Alexandra är född till att vandra!

Just nu ligger jag i Pers soffa och lyssnar på hans snarkande. Jag orkade inte sova längre, så jag gick upp och satte mig här i stället. Intressant va?

Nej kanske inte. Men igår var jag och Evelina och fotade en stund, skit kul var det. Ni kan få se bilder sen när jag kommer hem, eftersom bilderna inte finns på denna dator. :)

Ska tvinga med mig Per till kilene sen och gå tipspromenad. Tror inte att jag kommer lyckas, men jag hoppas det. Så att vi får komma ut och gå lite. Vilket vi gjorde jätte ofta i början när vi träffades, men har blivit mer sällan nu, eller aldrig rättare sagt, och jag saknar det.. Så idag SKA vi ut och gå vilket han vill eller ej. ;)



Men jag Älskar min Per! ♥





åh, så det är kul!

Har suttit och redigerat lite bilder idag, eftersom jag inte kunnat gjort det på ett bra tag. :)

Pappa som fotade, men jag redigerade. ;P







Min kompis. ;)










Äntligen!

Nu är min dator formaterad! :D Äntligen, så snart blir det PS på datorn igen! :D


Hem ljuva hem!

Jag kom på det att jag lovade er för några dagar sen att jag skulle visa hur mitt rum ser ut nu efter all om möblering. Tyckte att det var dags nu att visa er bilder, tyckte att det var mycket roligare än att göra svenska läxan. ^^

Ska skriva om vårat namn, vad det betyder, varför jag fick det namnet osv.. Ska även skriva om mitt efternamn, men det står ingenstans om vad det betyder eller hur gammalt det är.. Och inte nog med det, vi ska även skriva om vår hemort och ett annat ortnamn. Där ska vi också skriva varifrån namnet på orten kommer, vad det betyder och hur gamalt det är, men jag hittar verkligen ingenting!

Jaja, ska sluta klaga nu. I stället får ni se mitt rum.






Kränkande bild!

Sitter här och försöker att hitta en kränkande bild, men trotts att det finns miljoner kränkande bilder ute på internet så lyckas jag inte hitta någon. Har fått denna uppgift från Foto A, ska ha hittat en bild till i morgon och skriva varför jag tycker att just den bilden är kränkande.

Nu är jag äntligen klar i mitt rum! Kanske kan ta en bild sen så att ni kan få se hur det ser ut. :P


Här ska det möbleras!

Idag blir det till all fixa i ordning i mitt rum helt och hållet. Har fått en 1.60 säng av Pers Bror, så nu ska det möbleras om i mitt rum! Flytta byråer, slänga ut ett skåp, eller kanske slänga ner det mesta i skåpet i flyttkartonger och slänga upp det på vinden och bara ha "fina" saker i skåpet. Vi får se, men göras om, det ska det! :D Hahaha, kommer att se ut som ett vuxenrum med en stor säng i mitten på en fondvägg.

Sen ska jag nog iväg med mamma och titta på Konstrunda här på Hammarö, Moster Ulla och Mormor har ställt ut några tavlor. Det va där jag ville ställa ut mina tavlor, men jag fick veta det för sent, så jag hann inte... Men nästa gång! :D


en dator? :O den tar jag!

Just nu ligger jag i Pers soffa, fick preci sno hans dator en liten stund.

I onsdags gjorde jag någonting jag aldrig gjort faktiskt. Jag var på en krog. Var där med Malin och Sofia som fyllde 18 år denna dag. Det va faktiskt trevligt, trevligare än vad jag trodde, trots att jag va helt nykter. Fast jag kände mig riktigt löjlig på dansgolvet måste jag ju tyvärr säga.. Vågade ju inte riktigt leva ut mina rörelser, så ja, det känndes fel, men jag försökte. Träffade en massa folk som jag känner och det är ju alltid roligt!

Ser fram emot Halloweenfesten, när man ska klä ut sig. Temat va Så här kommer du aldrig mer att få se mig. Lite roligt. 

Jaja, nog tjatat om detta. :)

 

Datorn sjuk av svininfluensan

Känns bra det här, väldigt bra! Datorn har antagligen virus.....och det går inte att installera virusprogram, så vi kan inte ta bort virusen. Lagomt kul! Grannen har varit här och hjälp oss, och han är bra på det här med datorer, Han gav upp tillslut, så datorn ska formateras så snart som möjligt! Min hårddisk kan även ha virus nu, eftersom den varit inkopplad i datorn..... HATAR DATORER! Så måste även göra en virussökning på den med. Men virus tar oftast inte bort bilder i alla fall, så det är jag oerhört glad över, vill inte bli av med alla mina bilder!

Jaja, nog om detta, antar at det va väldigt ointressant inlägg det här. Men nu ska jag gå och sova, så ni slipper läsa mer strunt.


RSS 2.0